GRUP HEPSİ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GRUP HEPSİ

Hazırlayan: Ş. Sıla DUMAN

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

DELİ FIKRALARI

+3
esra_yasemin
gülcin_eda
GüLçİn_SıLA
7 posters
YazarMesaj
GüLçİn_SıLA
~*~AdMiN~*~
~*~AdMiN~*~
GüLçİn_SıLA

DELİ FIKRALARI Empty
MesajKonu: DELİ FIKRALARI   DELİ FIKRALARI Icon_minitimePaz Tem. 22, 2007 5:16 pm

ilk önce bendenn...

Kurusun

Bir gün doktorlar, tımarhanede yaptıkları araştırmada en akıllı deliyi seçeceklermiş. Bir gün delilerden biri bahçede bulunan havuza düşmüş ve boğulmak üzereymiş. Delilerden biri havuza düşen arkadaşını kurtarmaya çalışmış. Bunu gören doktorlar arkadaşını kurtaran deliyi yanlarına çağırmışlar ve "seni en akıllı seçiyoruz" demişler. Doktorlardan biri: "Peki kurtardığın arkadaşını çağır da sana teşekkür etsin" demiş. Deli: "Gelemez ki!" Doktor: "Neden gelemezmiş?" Deli: "Çünkü kuruması için onu astım!"

Şişeleri getirdim

Akıl hastanesinde bir gün, bir deli hasta bakıcıyı yanına çağırır. "Bana çabuk 5 şişe kola getir" der. Hasta bakıcı buna kızar ve hastaya beş tokat atar ve "al işte kolalarını" der. Aradan zaman geçtikten sonra yine aynı hasta, bakıcıyı yine çağırır. Bu sefer hasta; hasta bakıcıyı tokatlar. Bakıcı, "ne oluyor?" der. Hasta cevap verir: - "Şişeleri getirdim abi."
https://gruphepsifan.forumactif.com
gülcin_eda
MODERATÖR
MODERATÖR
gülcin_eda

DELİ FIKRALARI Empty
MesajKonu: Geri: DELİ FIKRALARI   DELİ FIKRALARI Icon_minitimeC.tesi Ağus. 04, 2007 10:06 am

tşkler
esra_yasemin
CO-ADMİN
esra_yasemin

DELİ FIKRALARI Empty
MesajKonu: Geri: DELİ FIKRALARI   DELİ FIKRALARI Icon_minitimeCuma Ağus. 24, 2007 7:31 pm

buda çok komik saol
hepsi.delisi.elgin
CO-ADMİN
hepsi.delisi.elgin

DELİ FIKRALARI Empty
MesajKonu: Geri: DELİ FIKRALARI   DELİ FIKRALARI Icon_minitimeC.tesi Ağus. 25, 2007 12:49 am

çok güselller saol
Dagci_komando
CO-ADMİN
Dagci_komando

DELİ FIKRALARI Empty
MesajKonu: Geri: DELİ FIKRALARI   DELİ FIKRALARI Icon_minitimeC.tesi Ağus. 25, 2007 11:20 am

sagol king
hepsi.delisi.elgin
CO-ADMİN
hepsi.delisi.elgin

DELİ FIKRALARI Empty
MesajKonu: Geri: DELİ FIKRALARI   DELİ FIKRALARI Icon_minitimePaz Ağus. 26, 2007 12:19 pm

Laughing Laughing
melike_yasemin
S.MODERATÖR
S.MODERATÖR
melike_yasemin

DELİ FIKRALARI Empty
MesajKonu: Geri: DELİ FIKRALARI   DELİ FIKRALARI Icon_minitimePtsi Eyl. 03, 2007 4:51 pm

saol ŞERİFEEE

BU arada sılanın DİĞER ADI ŞERİFEEEEEE
bitterim_cemre
BiZdeN BiRi..
BiZdeN BiRi..
bitterim_cemre

DELİ FIKRALARI Empty
MesajKonu: Geri: DELİ FIKRALARI   DELİ FIKRALARI Icon_minitimeÇarş. Eyl. 05, 2007 5:13 pm

çok güsel jnm teşşekürler
melike_yasemin
S.MODERATÖR
S.MODERATÖR
melike_yasemin

DELİ FIKRALARI Empty
MesajKonu: Geri: DELİ FIKRALARI   DELİ FIKRALARI Icon_minitimeSalı Eyl. 11, 2007 6:52 pm

hey beni duydunuz mu sıla nın diğer adı ŞERİFEEEEEEE isterseniz şerife diyebilirsinizzz.. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

DELİ FIKRALARI
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-